Naši účastníci: Pavel

Pohybově skvěle vybavený hráč, který dokáže svou zarputilostí potrápit soupeře, ale také technicky zdatný útočník, který se nebojí zariskovat. To je náš Pavel, který, stejně jako spousta dalších účastníků, neodmyslitelně patří do naší florbalové organizace. I on zahájil své florbalové krůčky v naší přípravce, později se vydal ligovou cestou a my s radostí sledujeme všechny jeho florbalové pokroky, a to nejen na našich kempech. Pavel také patří mezi nejúspěšnější výherce bodování jednotlivců předchozích kempů.

Kdy a jak jsi začal hrát florbal?

Florbal jsem začal hrát v roce 2016, když jsem začal chodit do kroužku ve škole v Doloplazech. Od roku 2019 hraji za FBC Přerov.

Jsi pravidelným účastníkem našich kempů. Co tě na nich baví?

Líbí se mi, že si tam můžu vyzkoušet všechny hráčské pozice a to i včetně brankáře. Baví mě také různé hry jako např. vodní bitvy.

Na kempech často vyhráváš bodování jednotlivců, máš nějaký klíč k úspěchu? 🙂

Podařilo se mi to třikrát, můj klíč k úspěchu je cvičení. Rozhodně bych se rád stal vítězem i počtvrté, protože čtyřka je moje šťastné číslo.

Proč jsi si vybral zrovna florbal? Kam by jsi to chtěl ve florbale dotáhnout?

Vybral jsem si ho, protože je to napodobení hokeje akorát bez ledu. Na florbale mě baví hlavně střílení na branku. Později bych chtěl zkusit být ligovým rozhodčím nebo trenérem.

Kdo je tvůj největší florbalový fanoušek?

Můj největší florbalový fanoušek je mamka, protože je ráda, že pořád nesedím u počítače. Podporuje mě tím, že mě vozí na tréninky a turnaje.