Vítejte v Budišově!

Pojďte si s námi prohlédnout zázemí, které nabízí zbrusu nové prostředí Junior florbal kempu.

Ubytování

Hráči a hráčky budou bydlet ve čtyř až osmi lůžkových pokojích, většina z nich je nově rekonstruovaná. V budově Střediska volného času se dále nachází oddělená sociální zařízení, kuchyň a jídelna, dále potom sportovní sál, který nám bude sloužit k pohybovým či oddechovým aktivitám. Nechybí ani herna či venkovní zázemí pro společné grilování.

Sportovní hala a multifunkční hřiště

Sportovní hala splňuje veškeré požadavky pro velký florbal. Trénovat můžeme na klasickém hřišti 40×20 či na dvou menších hřištích. Samozřejmostí budou i tréninky na třetinách haly, které umožní individuálnější přístup k dětem a možnost být neustále v pohybu bez zbytečných prostojů. Na hale je několik šaten se sociálními zařízeními a ochoz, který mohou využít rodiče pro sledování závěrečného Meloun Cupu. K dispozici máme širokou škálu pomůcek a vybavení. Multifunkční hřiště je samozřejmým doplňkem pro veškeré další pohybové aktivity na kempu.

Stravování

Stravovat se budeme v místní restauraci U Radů, kde nám vychází vstříc s jídelníčkem šitým na míru našim sportovcům. Snídaně zvládneme společně formou švédského stolu každé ráno ve středisku, svačit budeme dopoledne na hale a odpoledne v pauze během programu. Samozřejmostí je pravidelný pitný režim či druhá večeře.

Jsme rádi, že se nám díky spolupráci s místními organizacemi podařily domluvit naprosto ideální podmínky pro florbalový kemp. Těšíme se na to, až je propojíme s našim programem a věříme, že budeme mít dlouho na co vzpomínat 🙂

Těšíme se na vás!

https://www.halabudisov.cz/florbal/cz