Naši účastníci: Martin

Jeden z velkých přerovských talentů v útočných řadách, student místního gymnázia, který roste hlavně tím, že to má v hlavě neuvěřitelně srovnané. Jeho klid na florbalce je až neuvěřitelný. Pokud zachybuje, bere situaci s lehkostí a ihned udělá vše pro to, aby zaváhání napravil. Těžko vlastně říci, jestli je jeho předností střelba, pohyb na hřišti s míčkem nebo bez nebo jiné herní činnosti jednotlivce. Přechod do starších žáků pro něj bude klíčový a následující dva roky dost možná rozhodnou o jeho dalším směrování. My doufáme, že nepoleví ve svém snažení a stále bude mít ty své vysněné mety před sebou jako motivaci. Těšíme se, až uvidíme, kam vyrostl v dalším roce.

Marťas, co tě přivedlo k tomu, že jsi začal hrát florbal?

K florbalu jsem se dostal přes bráchu, který aktivně hrál a pohybuje se u něj až doteď, kdy vypomáhá u přerovských mužů. Hraji v Přerově už 8 let.

Jaké máš další koníčky?

Stejně jako část mích spoluhráčů si rád chodím třeba ven zahrát s klukama basketbal.

Jak se ti líbilo na Junior kempu?

Všichni lidi na kempu jsou moc fajn, tím se asi kemp liší od ostatních, na kterých jsem byl. Je to tady obecně příjemnější a nehrotí se to tu. Zkusil jsem si brankáře, to bylo super, protože nemám jinde možnost. Příští rok přijedu zase.

Jaký máš florbalový a neflorbalový cíl?

V rámci florbalu bych si chtěl v budoucnu zkusit zahrát za Vítkovice nebo jiný klub v nejvyšší lize. Jinak bych se rád stal právníkem.